De nieuwe ENNE is uit! Met oa een nieuwe column van mij

20171204_122214

De nieuwe ENNE is uit. Hét boekje om murals te ontdekken en Heerlen te proeven. Ieder kwartaal brengen Sanne Gijsbers en Rian Moonen dit te gekke boekje uit. Daarin tips van Heerlense ‘Tupen’ over Heerlen. De nieuwste murals. Een super handige kaart met daarop alle kunstobjecten van Heerlen. Leuke tips om eens lekker te gaan eten of stappen. En diverse columns, waaronder die van mij. Koop je ENNE onder andere bij Coasters, 100% Heerlen, Conceptstore Fly, of Quatro Cinema. Een super origineel cadeau voor de feestdagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s