Verhuist naar Creative Corridor

Sinds dinsdag 3 april is PaulDolhain.com gehuisvestigd in de Creative Corridor aan de Oude Veemarktstraat 6 in Heerlen Centrum. In de Creative Corridor zijn meer creative ondernemers gehuisverstigd. Dat zorgt niet alleen voor een hele fijne sfeer, het levert nog meer inspiratie op. Op dinsdag en donderdag werk ik vanuit hier. In Unit 6 is tevens Amber Delahaye Illustratie gevestigd. Met Amber lopen al wat projecten samen. Vanaf nu zal de samenwerking nog hechter zijn. Kom gerust eens een bezoekje brengen. De deur staat als hij niet op slot is open voor u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s