Speciale gast van Lex Nelissen

Op 28 en 29 september staat Lex Nelissen in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen. Met het programma ‘Jeugdzonde’ staat hij samen met Ivo Rosbeek en de Lotgenoten in de ING zaal. U gelooft het of niet, maar het staat toch echt op de poster: Special Guest: Paul Dolhain. Ik moest het zelf ook twee keer lezen 😉
Lex en ik kennen een berucht verleden, en wie weet gaan we daar ook nog wel wat over vertellen. Laat u verrassen. Één lied komt sowieso voorbij: het nummer ‘Theater‘ dat 12 jaar geleden uit werd gebracht door Peul Jan. Het lied is geschreven voor Lex, die destijds Theater Lexor uitbaatte.
Kaarten zijn hier verkrijgbaar en bij Theater Heerlen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s