Column L1-radio – 3 augustus

Je kunt kinderen af en toe wel achter het behang plakken. Ik heb geen kinderen en dat is een bewuste keus. Ik ben zelf nog een kind en waag me niet aan de verantwoordelijkheid. Als je kinderen neemt is dat hoop ik ook een bewuste keus. Het verhaal van het Duitse echtpaar dat hun 8-jarige zoon dubbelgevouwen en vastgebonden in een kist opsloot waarin hij ook nog zijn behoefte moest doen is mensonterend. De straf die justitie de ouders wil opleggen is net zo schokkend: vijf jaar. Hoezo maar vijf jaar? Ze hebben al eens tweeënhalf jaar vastgezeten voor de mishandeling van hun andere zoon. Daarnaast zijn het Duitsers? Ohhh… wat zeg ik nou.

Durex riep deze week condooms terug vanwege de houdbaarheidsdatum. Ik weet niet of ze geluisterd hebben?  Ik wist helemaal niet dat ze een houdbaarheidsdatum hadden, ik dacht dat ze direct voor gebruik waren. Zoals een ijsje met dit weer. Zou Gatti ze ook gebruikt hebben toen hij sopraan Alicia Berneche probeerde aan te randen? Hij speelt nu in ieder geval tweede viool.

Kinderen. Als ze maar gezond zijn. Terwijl mijn huisarts al weken zoekt naar de juiste pillen voor mijn half-functionerende schildklier, blijkt nu dat het wielerpeloton en de zwemwereld van mijn snoepjes eet. Ik had veel meer uit mijn carrière bij mijn zwemclub de Natte Slip kunnen halen. Gisteren was er eindelijk goed nieuws over de drie ‘Pinkpopgangers’ die waren aangereden. Ze zijn niet meer in levensgevaar. Godzijdank. Het zullen je kinderen maar wezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s