Autorally Peul Jan 2018

Ieder jaar organiseert Peul Jan de Autorally. Zo ook dit jaar, als we de 15e rally rijden. De datum voor 2018 is: 27 oktober. Noteer alvast in je agenda.
Tijdens de rally rijdt u een cryptisch omschreven route door het prachtige Limburgse landschap. Onderweg beantwoordt u vragen. Het team dat de meeste punten vergaard in de minst afgelegde kilometers wint.
Een team bestaat uit 2, 3 of 4 deelnemers. De bestuurder moet de route in zo min mogelijk kilometers afleggen. De andere teamleden in de auto navigeren. Daarnaast stellen ze ook de vragen, die onderweg allemaal te beantwoorden zijn, door logisch na te denken, maar bovenal door de route nauwkeurig af te leggen. De rally gaat niet op tijd, er is dus geen enkele reden om hard te rijden. Zie het als een gezellig dagje touren door het Limburgse land, met een spelletjes element.
We hebben 3 categorieën waarin we winnaars huldigen: Auto’s met 2 personen, Auto’s met met 3 of 4 personen en de Tack-cup (alleen voor deelnemers van de organisatie van de Heuvelklim Teuven). De winnaars worden gehuldigd in ons stamlokaal Café Pelt, waar ook een buffet klaar staat. Het vertrekpunt houden we nog even geheim.
Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: peuljan@outlook.com. Vermeld daarin uw teamnaam en het aantal personen waarmee u deelneemt. Kosten zijn 30 euro per persoon. Daarin zij inbegrepen de rally, 3 consumpties en het buffet bij Pelt. De inschrijven kan tot 20 oktober.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s