Kaartverkoop Oudejaarsconference ‘Teken aan de Wand’ gestart

De kaartverkoop van onze nieuwe Oudejaarsconference ‘Teken aan de Wand’ is gestart via de website van het Parkstad Limburg Theaters. Echter kunnen op dit moment alleen de vrienden van het theater bestellen. Op dinsdag 15 mei start de reguliere kaartverkoop om 11.00 uur. De voorstelling staat gepland voor vrijdag 28 december om 20.30 uur in de Limburgzaal van Theater Heerlen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 14 euro.

Na 11 jaar staat Peul Jan voor het eerst niet in café Pelt met de Heerlense oudejaarsconference. Teken aan de Wand is simpelweg niet te spelen in een café of zaal met laag plafond. Daarnaast gaat Teken aan de Wand ook niet alleen over Heerlen, het lardeert er doorheen, maar is niet de hoofdmoot.

Kaarten voor Teken aan de Wand zijn hier te koop.

Posterontwerp: Amber Delahaye

Naast de voorstelling Teken aan de Wand sta ik op 28 en 29 september ook op de planken met Lex Nelissen in het programma ‘Jeugdzonde’. Lex trakteert in Jeugdzonde op hilarische verhalen vol melancholie, (on)wijsheden, twijfel en ironie, afgewisseld met levens- en liefdesliedjes. Ik ben hierin zijn als speciale gast. Wie had dat ooit gedacht ;). Kaarten voor deze show koopt u hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s