Schroefjes los

CartoonRij

Voor IKEA staat een rij waarvan de lengte doet denken aan de rij die normaal voor de Python in de Efteling te vinden is op een zomerse dag. Maar de Efteling is dicht.

Voor Hornbach staat een rij waarvan je je afvraagt of het aantal losgeslagen schroefjes van de mensen in de rij er gratis worden aangeboden. Het gaat mijn verstand te boven.

Voor de milieuparken staan rijen auto’s, waarvan je je afvraagt of mensen normaal nooit opruimen. De mensen die er werken worden met regelmaat behandeld als oud vuil.

De winkelstraten worden steeds drukker en drukker, want de ongeduldigen hebben besloten dat het coronavirus nu bijna voorbij is. Ze hebben er schoon genoeg van, maar je gunt ze bijna een bleekinjectie van Donald Trump.

Terwijl de scholen over twee weken weer open gaan, lijkt mij dat – met het beeld van de losgeslagen massa die zich schuldig maakt aan bovenstaande activiteiten – zeer onverstandig. Of… of… we sturen deze onwetenden terug de schoolbanken in.

2 gedachtes over “Schroefjes los

  1. Ik snap er ook geen zak van dat je in een rij voor de Ikea gaat staan als je hoort dat die na 6 weken weer open gaat. Is het alleen maar t geld uitgeven en t verslaafd zijn aan shoppen.

    Ik houd mijn hart vast als de horeca opengaat. Er zitten dan 20 man op t terras en honderden staan bij elkaar op t Pancratiusplein te wachten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s