Zul je net zien – Coronaconference – Peul Jan

 

Zoals inmiddels bekend zijn de deuren van de theaters gesloten, zo ook die van Parkstad Limburg Theaters. Dat betekent dat onze Oudejaarsconference niet kan doorgaan. Tot zover het slechte nieuws, we hadden namelijk een plan b uitgewerkt (al hadden we het zelf natuurlijk ook graag anders gezien). Daarom mogen we goed nieuws melden: We gaan de Coronaconference spelen!! Dat gebeurt op 19 maart in De Karroessel in Geleen, 20 maart in de Brikke Oave, 26 maart in Theater Landgraaf en op Eerste Paasdag (4 april) in de Limburgzaal van het Parkstad Limburg Theater in Heerlen.
 

Een jaar nadat Covid-19 ons land binnenkwam (via Brabant – laten we daar even duidelijk over zijn) is het tijd om de balans op te maken. Is het tijd om eens terug te blikken op hoe gek we eigenlijk werden van al die lockdowns. Tijd om de boel bij elkaar te vegen en er eens smakelijk om te lachen. Dat doen we op onze gebruikelijke wijze. Met sketches, muziek, cabaret, idiote monologen en sketches (of hadden we dat al gezegd).

Peul Jan maakt sinds 2003 samen cabaret en muziek. 
 
 
De kaartverkoop bij Parkstad Limburg Theater Heerlen is al gestart. Kaarten voor de geannuleerde Oudejaarsconferences blijven geldig. Voor kaarten klik hier. De kaartverkoop van de overige zalen zal spoedig bekendgemaakt worden.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s