Oudejaarsconference 2021 – Boeiuuhh!

Afgelopen jaar hebben we het podium niet mogen beklimmen, vanwege die verdomde corona, maar… boeiuuhh, We komen terug! We hebben alle grappen uit 2020 zorgvuldig bewaard en ze aangevuld met vers materiaal uit 2021. Een dubbeldikke oudejaarsconference dus, die we weer op de voor ons gebruikelijke wijze gaan brengen. Met sketches, muziek, cabaret, idiote monologen, sketches (of hadden we dat al gezegd) én nieuwe typetjes, stuk voor stuk even boeiend.

We spelen in het Parkstad Limburg Theater op woensdag 29 december 2021. Aanvang: 20.30 uur. De kaartverkoop start binnenkort en maken we t.z.t. bekend. Dat heeft uiteraard te maken met de coronamaatregelen en het doorschuiven van voorstellingen naar het nieuwe seizoen. We laten snel van ons horen.

Ook zijn de data voor de try outs geprikt:

– 11 december Brikke Oave (Brunssum)

– 17 december Theater Landgraaf (Landgraaf)

– 18 december Theater Karroessel (Geleen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s