Column RTV Parkstad Wakker worden met Marco – 1 juni

De versoepelingen zijn doorgevoerd. Yes! Precies dat dachten de grote mannen van Booking.com een jaar geleden ook. Terwijl aan de ene kant miljoenen staatssteun werd binnengetrokken ‘om te kunnen overleven’, verdween het aan de andere kant rechtstreeks in de zakken van de drie Amerikaanse bestuurders.

Naar verluid hebben deze drie Amerikanen afgelopen week besloten het bedrag volledig te gaan besteden aan botoxbehandelingen. Dit idee zou zijn ontstaan na het zien van de Friends-reünie. Zelden zat er zoveel botox op één bank bijeen. En dan was er nog Matthew Perry, alias Chandler Bing. Fans schijnen zich druk te maken over zijn uiterlijk. Ik maak me meer zorgen om de mensen die zich zorgen maken. Wetende dat deze show 1,5 jaar geleden opgenomen is, denk ik dat als je hem nu nog wil helpen, je rijkelijk laat bent.

Lil’ Kleine heeft afgelopen week eigenhandig geprobeerd plastische chirurgie bij zijn vriendin uit te voeren, maar dat was geen succes. De b-artiest heeft een paar nachten mogen doorbrengen in een cel in Ibiza al had hij dit zelf niet door. “Wat is dit voor kleine hotelkamer bro, ik had bij Booking.com iets anders besteld, wil je klappen of wat?!”, zou hij tegen de cipier gezegd hebben die hij steevast ‘bediende’ noemde.

Journalist Roman Protasevitsj had via Booking.com een Ryanair-tripje naar Litouwen geboekt, maar landde in Wit-Rusland. En het gekke is dat hij dus wel geland is, maar niemand weet waar hij op dit moment is en in welke toestand. Hij zou zwaar mishandeld zijn door Wit-Rusissche Lil’ Kleines, maar niets is zeker. Volgens de topmannen van Booking.com, mag de journalist een voucher aanvragen die hij pas mag besteden nadat de nieuwe overheidssteun is overgemaakt. Tot die tijd hanteren ze het D-reizen principe: ‘wel toucheren, maar niet financieren’.

Godzijdank mogen de theaters en bioscopen weer open. Daar is meer van al dit fraais te zien, alleen is het dan allemaal illusie. En mocht u naast een kaartje grijpen omdat de voorstelling is volgeboekt doordat er nog maar weinig mensen mogen worden toegelaten – het is tenslotte geen voetbalwedstrijd – lees dan een boek. Het is Boekenweek deze week. U krijgt dan ook nog een gratis boek mee. Dat zouden ze bij Booking.com nou nooit doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s