Het is bijna zover: Haal nu je kaarten voor Boeiuuhh!

Peul Jan is ontketend. Na twee jaar niet te hebben kunnen optreden met onze Oudejaarsconference staan we te popelen weer te mogen spelen. We gooien alle schroom van ons af met een nieuw theaterprogramma Boeiuuhh! Het programma is een mix van zorgvuldig bewaarde sketches en grappen die – net als goede wijn – een tot twee jaar rijpingsproces achter de rug hebben. Dat vullen we aan met nieuw materiaal, muziek, typetjes en overgieten het geheel met een jus die zorgt dat je een heerlijke avond achterover kunt leunen om weer eens ouderwets te lachen. Want lachen…. dat is wat we nodig hebben. Op 2 juli staan we in het mooiste theater van het zuiden: Theater Heerlen. De kaartverkoop is al gestart. Jij komt toch ook?

Kaarten zijn vanaf nu te koop via www.plt.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s