Peul Jan in Theater Heerlen met programma TWINTIG

Peul Jan, het duo dat ik vorm met Jan Widdershoven, bestaat twintig jaar. Twintig jaar geleden liepen Jan en ik naar zijn huis, toonde hij mijn zijn piano en was het eerste zaadje geplant. In twintig jaar zijn vele liedjes, sketches, conferences en typetjes ontstaan die weer hebben geleid tot (theater)programma’s. Van oudejaarsconferences in Pelt tot dronken achter de piano in de Raadskelder en van theaterprogramma’s tot And’re Hazes.

In het programma TWINTIG laten we alles zien, aan de hand van muziek en onze vrienden. Frits Pelt, Paul en Leo, Calien Eurlings en Paul Logister komen op visite in Theater Heerlen. Onze vaste band bestaat uit Dirk Janssen, Jop Peters en Erik Sleijpen. De regie is in handen van Paul Logister. Zaterdag 7 oktober komt het allemaal samen.

De kaartverkoop is inmiddels gestart op: www.plt.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s