Autorally Peul Jan dit jaar op 23 september

Ook dit jaar houdt Peul Jan weer een autorally. Lekker toeren door Zuid-Limburg, via weggetjes waar je normaal niet zo snel komt, met een route die cryptisch is omschreven en met als extra spelelement wat vragen die je onderweg moet beantwoorden. Alles loopt eigenlijk via hetzelfde concept als vorige jaren. Harry is er weer bij, het afsluitend buffet is zoals gebruikelijk in stamlokaal Café Pelt en daar is ook de prijsuitreiking, want de bokalen zijn weer opgepoetst.

Iedere (goedgekeurde) auto kan deelnemen, oldtimer of hybride, stationwagen of eend.

Inschrijven kan via peuljan@outlook.com. Geef aan wie er in de auto zitten (volledige namen) en hoe we je die dag mobiel kunnen bereiken. Inschrijven kost 35 euro p.p. Dat is inclusief welkomstdrankje, consumptie onderweg en bij aankomst en buffet. Betalen kan op de dag zelf.

Speluitleg:
Deelnemers krijgen een cryptisch omschreven route door Zuid-Limburg voorgelegd. Voor vertrek wordt de kilometerstand opgenomen. Het is de bedoeling om de route in zo min mogelijk kilometers af te leggen. Daarnaast kunnen er ook punten verdiend worden met het beantwoorden van vragen onderweg. Ook hier zitten de nodige adders onder het gras.
Alleen al vanwege de prachtige route, over wegen waar normaal zelden gereden wordt, is het meer dan de moeite waard. Het spelelement zorgt er voor dat het een compleet dagje uit is. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s